Defense

Irit lan dipercaya  iku penting kanggo njamin sing nimbali misi sing tuntas minangka kasil bisa; kompak, transportable, kurang-maintenance generator sets iku bisa nyalurake listrik dadi utawa darurat sing dibutuhaké. 

AGG Power nawakake solusi daya kanggo syarat technical saka badan internasional; generator sets sing sumber daya kanggo lapangan rumah sakit lan sistem komputer ing kemah militèr lan printah lan kendaraan komunikasi.

 

Salah sijiné kang paling penting ing militèr aplikasi kang bisa kanggo nyedhiyani generator dual-frekuensi sing bisa digunakake ing loro 50 lan 60 Hz. AGG Power njamin solusi sinkronisasi kanggo proyek sing mbutuhake saperangan generator mranata kasambung ing podo karo.