Sewa & Konstruksi

Wis solusi fleksibel kanggo saben aplikasi liwat kisaran Rental darmabakti kita, seri R.

 

Sampeyan bisa duwe pilihan nyesuekake siji saka standar set generator diesel kita karo macem-macem saka sudhut nginggilaken pilihan gumantung kabutuhan.

 

We ngerti bahan bakar efficiency merbawani baris ngisor supaya kita wis dirancang generator sets sing kurban efficiency bahan bakar standar.

 

Tambahan produk klebu lengkap kapasitas kebak bunded tank bahan bakar 110% minangka standar pangayoman kurban marang spillages kang bisa mbebayani kanggo lingkungan.

 

Arep jarak ing sembarang lingkungan panjaluk kuat, produk dipercaya.

 

Kita generator pesawat enclosures sing bubuk kanthi njaba coated- dibangun kanggo tahan harshest kahanan ing situs.

 

Minangka kanggo gangguan - apa gangguan? Kanthi swara enclosures apadene duwe brebeg banget nggawe wong cocok kanggo proyèk omah, acara lan aplikasi lokal.