AGG C220D5-50HZ - AGG Power Technology (Велика Британија) СД, ДОО.

AGG C220D5-50HZ

Комплет генератор на дизел | AGG C220D5

Standby напојување (kVA / kW): 220/176

Премиерот на енергија (kVA / kW): 200/160

Вид на гориво: Дизел

Фреквенција: 50Hz

Брзина: 1500RPM

тип Алтернатор: Brushless

Напојувано од: Каминс

СПЕЦИФИКАЦИИ НА

Предности и карактеристики

Тагови производ

Генераторот СПЕЦИФИКАЦИИ

Standby напојување (kVA / kW): 220/176

Премиерот на енергија (kVA / kW): 200/160

Фреквенција: 50Hz

Број на вртежи: 1500 rpm

 

МАШИНА

Powered by: Cummins

Модел на мотор: 6CTAA8.3G2

 

АЛТЕРНАТОР

Висока ефикасност

заштита IP23

 

SOUND атенуирани КУЌИШТЕ

Рачно / автоматски старт контролен панел

DC и AC Монтажни Појаси за затегнување

 

SOUND атенуирани КУЌИШТЕ

Целосно Водоотпорна Звук атенуирани комплет со внатрешна издувните шумозаглушител

Високо отпорен на корозија Градежништво

 


 • Претходно:
 • Следно:

 • Дизел генератори

  Сигурен, солиден, траен дизајн

  Поле докажано во илјади апликации во светот

  Четири-тактен циклус дизел мотор комбинира конзистентен перформанси и одлична економичност на гориво со минимална тежина

  Фабрика Изпробван да се дизајнира спецификации на 110% оптоварување услови

   

  АЛТЕРНАТОР

  Исти перформанси и излез карактеристики на интернет

  Водечка индустрија на механички и електрични дизајн

  Индустрија почетна способности водечки мотор

  Висока ефикасност

  заштита IP23

   

  КРИТЕРИУМИ ЗА ДИЗАЈН

  Агрегатот е дизајниран да ги задоволи ISO8528-5 минливи одговор и NFPA 110.

  Систем за ладење дизајниран да работи во 50C / 122˚F температури на околината со ограничување на протокот на воздух во 0.5. Вода

   

  КК систем

  ISO9001 сертификација

  CE сертификација

  ISO14001 сертификација

  OHSAS18000 сертификација

   

  Светската поддршка Широк производот

  Agg Моќ дилери обезбеди голема поддршка на пост-продажба вклучувајќи и договори за одржување и поправка

  Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас