Изнајмување и градежништво

Таа има флексибилно решение за секаква примена преку нашите посветен за изнајмување се движи, од серијата R.

 

Можете да имаат избор на адаптација на еден од нашите стандардни дизел генератор поставува со широк спектар на изборни надградби во зависност од вашите потреби.

 

Ние знаеме на горивото влијае на ефикасноста на вашата крајна линија, па ние имаме цел генератори кои нудат ефикасност на горивото како стандард.

 

Покрај производот вклучува 110% продолжен капацитет целосно bunded резервоарот за гориво како стандард за заштита на придонес против извалка кои можат да бидат штетни за животната средина.

 

Одење на далечина во било која средина бара стабилна, сигурна производ.

 

Нашите генераторот куќишта се целосно надвор од прав coated- изградени да издржат со најлоши услови за на самото место.

 

Како и за бучава - што бучава? Целосно звук атенуирани куќишта имаат одлични за намалување на шум што ги прави погодни за станбени проекти, настани и други локални апликации.