Qira dhe ndërtim

Ajo ka një zgjidhje fleksibile për çdo aplikim nëpërmjet vargjet tona dedikuar qira, seri R.

 

Ju mund të keni zgjedhur të përshtatjes një nga standarde vendos tona gjenerator dizel me një shumëllojshmëri të gjerë të përmirësimet opsion në varësi të nevojave tuaja.

 

Ne e dimë efikasitetin e karburantit përplasjeve linjë tuaj fund vendos kështu që ne kemi projektuar gjenerator që ofrojnë efikasitetin e karburantit si standart.

 

Përveç kësaj produkti përfshin një kapacitet të zgjeruar tank 110% bunded plotësisht e karburantit si mbrojtje standarde që ofron ndaj derdhjeve të cilat mund të jenë të dëmshme për mjedisin.

 

Shkuarja në distancë në çdo mjedis kërkon një produkt, të fuqishme të besueshëm.

 

Tona rrethime gjenerator vendosur janë pluhur plotësisht jashtë coated- ndërtuar për t'i bërë ballë kushteve të ashprat në vend.

 

Sa për zhurmë - çfarë zhurmë? Plotësisht rrethime të shëndoshë zbutur ketë reduktim të shkëlqyer zhurmës duke i bërë ata të përshtatshëm për projekte banimi, ngjarjeve dhe aplikacionet e tjera lokale.