nahanan

Kakuatan efisien jeung dipercaya  aya pentingna pikeun ngajamin yén Pertahanan misi anu dilakonan sakumaha hasil sabisa; kompak, transportable, low-pangropéa generator susunan nu bisa nyadiakeun kakuatan kontinyu atawa darurat anu diperlukeun. 

AGG Power nawarkeun solusi kakuatan pikeun minuhan sarat teknis awak internasional; generator susunan nu nyadiakeun kakuatan ka sawah rumah sakit sarta Sistem komputer dina kubu militer jeung paréntah sarta kandaraan komunikasi.

 

Salah sahiji aspék pangpentingna dina aplikasi militér ieu keur sanggup nyadiakeun Generators dual-frékuénsi anu tiasa beroperasi dina duanana 50 jeung 60 Hz. AGG Power ogé jaminan solusi sinkronisasi pikeun proyék-proyék anu merlukeun sababaraha generator susunan bisa disambungkeun di paralel.