baku daya

baku daya

Wilujeng sumping Ka Bagéan AGG Standar Produk Range. Mimitian ti 10 nepi ka leuwih ti 4.000 kVA kami
nyadiakeun salah sahiji paling Bulan komprehensif ngeunaan solar ngalarti generator susunan.

 

Kalawan AGG Power Anjeun bisa assured tina:


● Niley keur duit, efisien, kualitas solar generator susunan
● rojongan ahli Lokal kalawan dealers AGG Power di sakuliah dunya
● waktu pangiriman panggancangna ku AGG Power dealership sakuliah dunya
● Dunya-kelas manufaktur global

 

Pikeun ngakses data teknis urang, pilih rentang kakuatan nu peryogi di handap.

Range leutik

 

A runtuyan
Didukung ku AGG
1.500 rpm 16,5 kVA ~ 150 kVA
1.800 rpm 22 kVA ~ 150 kVA
Ningali Range
Témbongkeun Range nu
P runtuyan
Didukung ku Perkins
1.500 rpm 10 kVA ~ 220 kVA
1.800 rpm 12 kVA ~ 220 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
K Series
Didukung ku Kubota
1.500 rpm 7 kVA ~ 40 kVA
1.800 rpm 9 kVA ~ 49 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
C Series
Didukung ku Cummins
1.500 rpm 33 kVA ~ 275 kVA
1.800 rpm 35 kVA ~ 300 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
DE Series
Didukung ku Deutz
1.500 rpm 22 kVA ~ 220 kVA
1.800 rpm 18 kVA ~ 250 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
V Series
Didukung ku Volvo
1.500 rpm 94 kVA ~ 275 kVA
1.800 rpm 97 kVA ~ 285 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu

sedeng Range

 

A Series
Didukung ku AGG
1.500 rpm 165 kVA ~ 388 kVA
1.800 rpm 165 kVA ~ 388 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
P Series
Didukung ku Perkins
1.500 rpm 250 kVA ~ 1250 kVA
1.800 rpm 269 ​​kVA ~ 1100 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
C Series
Didukung ku Cummins
1.500 rpm 275 kVA ~ 1250 kVA
1.800 rpm 344 kVA ~ 850 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
S Series
Didukung ku Scania
1.500 rpm 275 kVA ~ 770 kVA
1.800 rpm 310 kVA ~ 880 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
DE Series
Didukung ku Deutz
1.500 rpm 250 kVA ~ 825 kVA
1.800 rpm 275 kVA ~ 825 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
D Series
Powered by
Doosan
1.500 rpm 165 kVA ~ 825 kVA
1.800 rpm 206 kVA ~ 935 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
V Series
Didukung ku Volvo
1.500 rpm 350 kVA ~ 770 kVA
1.800 rpm 377 kVA ~ 800 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu

Range badag

 

C Series
Didukung ku Perkins
1.500 rpm 825 kVA ~ 2500 kVA
1.800 rpm 825 kVA ~ 150 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
P Series
Powered by engine Shanghai MHI
1.500 rpm 715 kVA ~ 2500 kVA
Témbongkeun Range nu
M Series
Didukung ku Cummins
1.500 rpm 825 kVA ~ 3000 kVA
1.800 rpm 850 kVA ~ 3438 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu
MS Series
Didukung ku MTU
1.500 rpm 1100kVA ~ 3250 kVA
1.800 rpm 2000 kVA ~ 4000 kVA
Témbongkeun Range nu
Témbongkeun Range nu