data Center

Mun server a ngadat kusabab hiji kakuatan ngaruksakna basajan, sakabéh parusahaan bisa ogé jadi lumpuh sarta pamadegan sababaraha menit polos tina outage bisa ngabalukarkeun karugian ekonomi penting. The utama pausahaan e-commerce anu ngarah jalan dina pilarian keur solusi masalah penting ieu: Kumaha bisa mastikeun hiji suplai infallible énergi anu henteu nempatkeun dina resiko jumlah badag data perlu maranéhna keur ngalakukeun karya maranéhanana.

 

Teu heran kituna, éta utama pausahaan e-commerce internasional geus sibuk arming diri kalayan generator kuat susunan ngarah bisa mibanda hiji kakuatan suplai darurat nu moal ngantep éta ka handap dina acara naon manner gagal grid, euweuh urusan sabaraha jauh misalna kamungkinan bisa jadi. énergi boga tetep on!

 

Industri generasi énergi geus diadaptasi sorangan ka idiosyncrasies of pamasangan ieu kalawan generator susunan nu husus dirancang pikeun puseur Data tur aya ukuran anu luyu jeung deklarasi kakuatan DCP (Data Center Daya), sarta nu sasuai jeung peraturan anu ngatur éta. The uptime Institute nyaéta awak diakuan sacara internasional yen hususna sarta certifies kumaha pamasangan ti hiji Center Data kudu dirancang.

 

AGG Power geus naratas téknologi anu neruskeun ngeset baku pikeun kualitas jeung reliabilitas global. pangabisa waktos-dites AGG 'solar Generators' pikeun ngahontal 100% beban ditampa kalawan kadali pangalusna-di-kelas, konsumén data puseur tiasa yakin maranéhna nu purchasing sistem generasi kakuatan di ujung ngarah realibiliti na dependability.