data Center

Yen server tubrukan amarga saka Gagal daya prasaja, kabeh perusahaan bisa uga bakal ngrasakké lan sing sawetara menit resik saka outage bisa nimbulaké dampak ékonomi sing substansial. Utama perusahaan e-commerce sing anjog cara ing panelusuran kanggo solusi kanggo masalah penting iki: Carane kita bisa njamin sumber sampurna saka energi sing ora Panggonan ing resiko jumlah ageng data perlu padha nindakake karya.

 

Ora wonder Mulane, sing utama perusahaan e-commerce internasional wis sibuk arming piyambak karo generator kuat mranata supaya padha bisa duwe sumber daya darurat sing bakal ora nglilani wong-wong mau mudhun ing acara apa wae proses Gagal kothak, ora prakara cara remot kuwi kamungkinan uga. energi wis nginep ing!

 

Industri energi generasi wis dicocogake dhewe menyang idiosyncrasies panginstalan iki karo generator sets sing dirancang khusus kanggo Pusat Data lan ukuran sesuai karo Pranyatan daya Samsung Samsung (Data Center Power), lan sing tundhuk karo peraturan sing ngatur bab punika. The Uptime Institute punika awak diakoni sacara internasional sing nemtokaken lan certifies carane panginstalan saka Center Data kudu dirancang.

 

AGG Power wis ngrintis teknologi sing terus ngeset standar kanggo kualitas lan linuwih global. kemampuan wektu-dites AGG 'diesel generator' kanggo entuk 100% mbukak acceptance karo kontrol paling-in-kelas, pelanggan data tengah bisa manteb lagi mundhut sistem tenaga ing pojok anjog linuwih lan dependability.