Minyak & Gas

Camping Oil lan extraction gas sing banget nuntut lingkungan, mrintahake sumber listrik kuat lan dipercaya kanggo peralatan lan pangolahan abot.

 

Ngasilaken set sing penting loro kanggo fasilitas situs daya lan kanggo gawé daya dibutuhake kanggo operasi, uga kanggo sumber daya serep yen sumber listrik gagal, supaya Nyingkiri losses financial wujud.

 

Bhinéka Camping extraction mbutuhake nggunakake peralatan dirancang kanggo lingkungan angel, minangka akeh ing syarat-syarat suhu asor utawa bledug.

 

AGG Power mbantu sampeyan nemtokake ngasilaken ing nyetel paling cocog kanggo kabutuhan lan dianggo karo sampeyan kanggo mbangun solusi daya adat kanggo instalasi oil & gas, kang kudu kuat, dipercaya lan ing biaya operasi optimized.