Нафта и гас

екстракција на нафта и гас-сајтови се многу тешки услови, се бара моќен и сигурен снабдување со електрична енергија опрема и тешки процеси.

 

Генерирање на множества се од суштинско значење и за постројки сајт и за производство на енергија за работа, како и за снабдување на енергија од батеријата ако снабдувањето со електрична енергија не успее, па избегнување на значителни финансиски загуби.

 

Разновидноста на екстракција сајтови бара употреба на опрема наменета за тешки услови, како многу во однос на температурата на влага и прашина.

 

Agg Моќ ви помага да се утврди на генераторскиот сет најдобро одговара на вашите потреби и работи со вас за да се изгради на вашата решение сопствени моќ за вашиот нафта и гас инсталација, која треба да биде стабилна, сигурна и во оптимизиран оперативни трошоци.