Телеком

Agg е мултинационална компанија се фокусира на дизајн, производство и дистрибуција на електрична енергија системи и напредни енергија solutions.Backed од страна на стручни локална поддршка услуга, Agg енергија е давателите на бренд во целиот свет се врти за да за доверливи и сигурни далечинско напојување .


Нашата искуство во работа со големи оператори, како што се на телекомуникациската индустрија, не доведе да се дизајнира тенкови долго трчање гориво со дополнителна безбедност во умот.


Имаме развиена стандарден опсег од 500 и 1000 тенкови литар, единечни или двојни ѕидови. Бидејќи, секој има различни потреби, нашите стручни инженери може да го прилагодите нудејќи им на нашите за да ги задоволат вашите индивидуални барања.


Преку водечка индустрија на системите за контрола нудат далечинска комуникација пакети, ќе ви овозможи да се следи и контролира вашата опрема од канцеларија или додека сте во движење. 


Многу пакети контролен панел сега имаат паметен телефон апликации кои обезбедуваат пристап до индивидуалните генераторот параметри и за генерирање на известувања за сите прашања на site.Advance знаење на ова прашање ќе ви овозможи да се делегира на соодветни ресурси, заштеда потроши посети и во крајна линија, пари.