Telecom

AGG mangrupakeun Company multinasional fokus kana desain, pabrik jeung distribusi sistem generasi Daya sarta énergi canggih solutions.Backed ku rojongan dealer lokal ahli kaluar, AGG Power teh panyadia brand sakuliah dunya geus ngarobah mun keur dipercanten tur dipercaya catu daya jauh .


pangalaman urang gawé bareng operator utama, kayaning industri telecoms, geus dipingpin urang mendesain tanghi suluh jalan panjang jeung ditambahkeun kaamanan dina pikiran.


Kami geus ngembangkeun hiji rentang standar 500 sarta 1000 bak liter, boh tunggal atawa walled ganda. Kusabab sarerea boga pangabutuh béda, insinyur ahli urang tiasa ngaropea kurban urang papanggih sarat individual Anjeun.


Ngaliwatan Industri sistim kontrol maturan bungkusan komunikasi jauh ngarah kami ngaktipkeun anjeun ngawas tur kadalikeun alat Anjeun ti kantor atawa bari on pindah. 


Loba bungkusan panel kontrol kiwari Fitur aktip smartphone nu nyadiakeun aksés ka parameter set generator individual tur ngahasilkeun bewara isu naon on site.Advance pangaweruh hiji masalah nyandak anjeun ka utusan teh sumberdaya luyu, nyimpen kunjungan wasted sarta pamustunganana, duit.