Jaminan & Purwokerto

Dimana wae generator susunan anjeun téh, agén jasa di sakuliah dunya urang jeung distributor tiasa pisan waktos nyadiakeun Anjeun sareng paling ajakan, profésional, consultancy sarta jasa teknis. Operasi bener luyu jeung manual operasi, operator ogé kedah kedah ngalaksanakeun pamariksaan biasa, adjustment jeung beberesih sadaya bagian pikeun ngajalankeun lemes jeung ngajaga pikeun hirup layanan lila mesin. Sajaba ti éta, pangropéa biasa na perbaikan téh aya mangpaatna pikeun ngahulag sakabeh bagian tina cimata mimiti na maké.

 

Salaku distributor AGG Power, anjeun tiasa ngandelkeun jaminan kualitas handap:

- Supplying mumpuni AGG Power generator susunan;
- Ngalamar rojongan teknis lengkep, kaasup hidayah instalasi, perbaikan sarta jasa perawatan, commissioning hidayah jsb;
- produk nyukupan sarta suplai suku cadang;
- tangerang Profesional tur ngungkulan pikeun staf teknis;
- rojongan Online pikeun bagian susunan sarta kasadiaan, sacara gembleng set leyuran bagian.;

- rojongan teknis Online nyadiakeun latihan video pikeun instalasi produk, ngagantian bagian, kitu ogé hidayah operasi jeung perawatan;

- Ngadegna file customer lengkep jeung file produk;
- bagian asli cadang suplai.

garansi

Catetan: Bagian pakean gancang, bagian anu nyéépkeun gancang sareng kasalahan naon waé anu timbul tina operasi rusak buatan manusa, pangropéa anu lalawora sareng henteu mampuh ngajalankeun sareng ngajaga kasaluyuan sareng paréntah operasi sareng perawatan, henteu katutup dina jaminan.