Telecom

AGG punika Company multinasional fokus ing desain, Pabrik lan distribusi saka sistem generasi Power lan Energy majeng solutions.Backed dening support bakul lokal pakar metu, AGG daya panyedhiya account kabeh ndonya wis ngowahi kanggo kanggo dipercaya lan dipercaya sumber daya remot .


pengalaman kita nggarap operator utama, kayata industri telecoms, wis mimpin kita desain tangki bahan bakar mlaku dawa karo ditambahaké keamanan ing atine.


Kita wis dikembangaké sawetara standar 500 lan 1000 liter nawakke, salah siji siji utawa pagere pindho. Amarga wong wis kabutuhan beda, engineers pakar kita bisa ngatur kurban kita kanggo syarat individu.


Liwat industri sistem kontrol aturan paket komunikasi remot anjog, kita ngaktifake sampeyan kanggo ngawasi lan ngontrol peralatan saka kantor utawa nalika ing pamindhahan. 


Akeh paket panel kontrol saiki fitur app smartphone sing nyedhiyani akses kanggo paramèter set generator individu lan generate kabar saka masalah ing site.Advance kawruh saka Jeksa Agung bisa ngetokake ngijini sampeyan kanggo utusan sumber cocok, nyimpen kunjungan boroske lan wekasanipun, dhuwit.