Telekom

AGG është një kompani shumëkombëshe përqendruar në projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e sistemeve të gjenerimit të energjisë dhe energjinë e avancuar solutions.Backed nga jashtë ekspertëve mbështetje lokale tregtarin, AGG Power është ofruesit markë të gjithë botën janë kthyer për furnizim të besuar dhe të besueshëm me energji elektrike të largët .


Përvoja jonë punuar me operatorë të mëdha, të tilla si industria e telekomit, na ka çuar për të hartuar cisternat e karburantit gjatë drejtimin me sigurinë e shtuar në mendje.


Ne kemi zhvilluar një sërë standarde prej 500 dhe 1000 tanke litër, ose vetëm ose me mur të dyfishtë. Sepse të gjithë kanë nevoja të ndryshme, inxhinierët tanë ekspert mund të rregulloje ofertën tonë për të përmbushur kërkesat tuaja individuale.


Nëpërmjet industrisë sistemet e kontrollit duke ofruar paketa të largëta komunikimit kryesor, ne ju mundësojë për të monitoruar dhe kontrolluar pajisjet tuaj nga zyra, ose ndërsa në lëvizje. 


Shumë paketa panelin e kontrollit tani të shfaqë Apps smartphone që ofrojnë qasje në parametrat e vendosur gjeneratori individual dhe gjenerojnë njoftime e ndonjë çështje në njohuri site.Advance e një çështjeje ju mundëson që të delegojë burimin e duhur, duke kursyer vizita tretur dhe në fund të fundit, para.