Qendra e të dhënave

Nëse një server Rrëzohet për shkak të dështimit të thjeshtë të energjisë, e gjithë kompania mund të jetë i paralizuar dhe ato pak minuta të pafajshme të ndërprerjes mund të shkaktojnë humbje të konsiderueshme ekonomike. Kompani të mëdha e-commerce janë mënyra kryesore në kërkimin e zgjidhjeve për këtë problem të rëndësishëm: Si mund të sigurojë një furnizim të pagabueshme të energjisë që nuk vendosin në rrezik sasi të madhe të të dhënave që duhet të bëjnë punën e tyre.

 

Nuk është çudi, pra, se kompanitë e mëdha ndërkombëtare e-commerce kanë qenë të zënë armatosjen veten me gjenerator të fuqishëm përcakton në mënyrë që ata mund të kenë një furnizimit me energji emergjente që nuk do i zbriti në rast të ndonjë mënyrë të dështimit të rrjetit, pa marrë parasysh sa e largët të tilla një mundësi mund të jetë. Energjia ka për të qëndruar në!

 

Industria Gjenerata e energjisë ka përshtatur veten për idiosyncrasies e këtyre instalimeve me vendos gjenerator që janë projektuar posaçërisht për qendrat e të dhënave dhe janë me madhësi në përputhje me deklaratën e energjisë DCP (Data Center energjisë), dhe që të jenë në përputhje me rregullat që i qeverisin ato. Instituti Uptime është organi i njohur ndërkombëtarisht që përcakton dhe vërteton se instalimet e një qendër të dhënave duhet të jenë të dizajnuara.

 

AGG energjisë kanë pioneered teknologji që vazhdojnë të vendosur standarde për cilësinë dhe besueshmërinë në nivel global. Aftësia kohë testuar Agg 'gjeneratorëve me naftë për të arritur pranimin e ngarkesës 100% me të mirë-në-klasë kontrollet, konsumatorët qendrave të të dhënave mund të jenë të sigurt se ata janë të blerë sisteme të prodhimit të energjisë në buzë kryesor i besueshmërisë dhe siguri.